Skip to main content
Til toppen

SKJØTEBOKSER OG GATESKAP

Skjøteboksen skal beskytte fibrene mot omgivelsene. Om den er installert i luft, i kabelkummer eller direkte nedgravd. God materialkvalitet er særdeles viktig for å oppnå lang levetid. Vi vektlegger at våre skjøtebokser skal være enkle å montere og bestå av et fåtall deler.

Veggboksene finnes i en rekke varianter og størrelser tilpasset mange ulike former. De kan leveres tomme, med adapter og fiberhaler eller preterminert med kabel etter ønske. Både singelmodus og multimodus varianter finnes.

I tillegg til standard produkter, kan vi tilby kundetilpassede produkter eller produkter laget etter kundens ønsker og behov.


ARTIKLER 

Kontorkabling - fiber til skrivebordet
Kontorkabling - fiber til skrivebordet

Kommunikasjon over optiske fibre har vært kommersielt tilgjengelig siden 1980-tallet. Fra utbyggingen av et nasjonalt fiberoptisk stamnett har fiberkabelen nå nådd frem til private husholdninger hvor den tilbyr et sant bredbånd. Fiberens suverene egenskaper på en rekke områder har også ført til kontorkabling med fiber helt frem til skrivebordet.

VEGGBOKS DIN mini
VEGGBOKS DIN mini

FPD66 er en kompakt veggboks for DIN-skinne og veggmontering. Formfaktoren til den populære FPD76 er beholdt, samtidig som størrelsen er krympet så mye som det er praktisk mulig.

KOMPAKT UNIVERSAL KVEILERAMME
KOMPAKT UNIVERSAL KVEILERAMME

Ny universal kveileramme til FOSC-400-serien og FOSC-400G-serien skjøtebokser fra Commscope.

BUDI – Grensesnittbokser for fiberoptikk
BUDI – Grensesnittbokser for fiberoptikk

BUDI er en produktserie med kompakte veggbokser for fiberoptikk til innendørs og utendørs bruk. De er spesielt utformet for rask og enkel installasjon. FIST-SOSA2-skjøtekassettene er godt utprøvd Commscope-teknologi for optimal fiberorganisering og skjøting. Kassetter med ferdig monterte splittere er også tilgjengelig.

Gateskap utviklet for fiberinstallasjon
Gateskap utviklet for fiberinstallasjon

KTV400 med svingramme og arbeidsbord er et solid og fleksibelt gateskap som er spesielt designet av Foss for bruk i fiberoptiske installasjoner. Skapet er beregnet for utendørs montasje og har ventilasjonsspalter i side, front og bakvegg for naturlig utlufting. Skapet leveres med sokkel beregnet for nedgraving eller for feste mot fundament, alternativt kan skapene monteres mot vegg eller andre standard kabelskap.

Hvordan måle fiber
Hvordan måle fiber

Med effektmåling kan man måle en dBm verdi (absolutt verdi) på eksisterende signal i fiberen. Dette kan gjøres rett ut av kilden, for å verifisere utgangseffekt, eller over tilkoblet fiberstrekk for å inkludere tapet derfra.

Lenker
Min side