Til toppen

GATESKAP

Gateskapet KTV400 er et solid og fleksibelt skap som er spesielt designet av Foss for bruk i fiberoptiske installasjoner. Skapet er beregnet for utendørs montasje og har ventilasjonsspalter i side, front og bakvegg for naturlig utlufting. Det leveres med sokkel beregnet for nedgraving eller for feste mot fundament, alternativt kan skapene monteres mot vegg eller andre standard kabelskap.

Skapet leveres med svingbar (180 grader) og avtagbar monteringsplate i galvanisert stål for enkel tilgang til skjøteboks ved installasjon og vedlikehold. Monteringsplaten kan låses i helt åpen og helt lukket stilling. I tillegg kan den enkelt løsnes og tas av slik at arbeidet kan finne sted i telt eller arbeidsbil. Ved arbeid direkte i skapet kan døren benyttes som arbeidsbord ved å skyve den inn i spor i skapets sider. Monteringsplaten har pressmutre for rask og sikker installasjon av boksene BUDI-2S, BUDI-1S, Tenio og GCO2-F. I tillegg er det et generelt hullbilde for montering av annet utstyr

Dobbel kveileramme for fiberkabel er integrert i skapet. Dette muliggjør separat kveiling av tilførsels– og droppkabler. I skapets sidevegger er det er utslagsåpninger som passer for sammenskruing med kabelskap, samt pressmutre for feste av snømarkør. Nederst i skapet finnes et stripsefeste beregnet for oppstikkende rør.

Les mer om gateskapet KTV400

Sorter

Gateskap m/svingramme, B400 mm, Grønn, inkl BUDI-1S

Gateskap med ferdig konfigurert BUDI-1S
FG70400-1S

Gateskap m/svingramme, B400 mm, Grønn, inkl BUDI-2S

Gateskap med ferdig konfigurert BUDI-2S
FG70400-2S

Skjøteskap, T340, tremast

Skjøteskap for montasje på stolpe, inkl. 2 skjøtekassetter
11214441