Til toppen

 

Stativ

Foss FR70 stativsystem består av en lett aluminiumsramme med et utvalg tilbehør for termineringen av optiske fibre. Stativet muliggjør effektiv installasjon og organisering av kabler, fiberhaler og fibersnorer. Flere stativer kan settes opp ved siden av hverandre eller eventuelt rygg mot rygg. Både veggmonterte og frittstående versjoner er tilgjengelige. Integrerte vertikale kanaler forenkler ruting og lagring av fibersnorer.

Stativet leveres flatpakket og veier kun 13 kg (1-fag 2200 mm ramme). Det betyr at en person enkelt kan bære og montere stativet alene. Tyngre og større varianter fordeles i flere pakker.

 

• Velegnet for montering av alle FOSS paneler/ODF

• 1x19 " til 4x19" seksjoner for paneler

• Veggmontert eller frittstående

• Horisontal lagring av overlengde og skjøtemoduler

• 1800, 2000, 2200 mm høyde standard

• Kan leveres i kundetilpassede størrelser

• Kan leveres som ETSI

Tilbehør til stativ FR70

Bøybegrenser som presses enkelt fast i profilen ved siden av hver ODF for å hindre skarpe bøyer på patchesnorene. Bøydiameteren er 30 mm, og begrenseren bruker 1U plass. Ved høy vektbelastning kan den sikres ekstra med skrue og fjærmutter.

 

 

Bøybegrenser, vertikalføring topp, festes med skruer og fjærmutre i toppen av vertikalføringen. Det benyttes en bøybegrenser for hver vertikalføring for å hindre skarpe bøyer der det er behov for snorføring opp over racket (til kabelstige o.l.). Overholder krav til bøydiameter for G.652-fibre.
 

Føringsbøyle, kan enkelt presses fast i sporet midt i vertikalføringen for å holde snorene på plass. Har justerbar dybde.

 


Forgrener, 
inkl. 6 skapmuffer. Når man fører en kabel med løs kledning helt inn til ODF, fjerner man normalt ytterkappen ved inntaket til skap/stativ og fører fiberrørene videre fram til ODF. Ofte bruker man K-rør for felles føring av flere fiberrør. Denne forgreneren forenkler dette arbeidet og tilbyr en rask, sikker og fleksibel løsning. Boksen har en kabelsadel for forankring av kabelkappen og festehull for montering på vegg eller i stativ. Kabel med løs kledning har normalt 12 fiber i hvert rør Inntil åtte slike fiberrør (96 fiber) kan føres fram til panelene via hvert 16 mm korrugert rør (ved fiberrørdiameter < 2,5 mm). Boksen har 9 hull for standard 16 mm korrugerte rør. 6 skapmuffer følger med forgreneren, mens flere skapmuffer og/eller k-rør må kjøpes separat.

 

Kommer: Fiberkanalsystem for montering på toppen av stativet.