Skip to main content
Til toppen

VEGGBOKSER

Aksesspunktet avslutter fiberen ute hos brukeren og er i veldig mange tilfeller en veggboks. I boliger er det naturlige valget abonnentbokser, mens kanal og vegguttak ofte foretrekkes i kontormiljø.

Felles for alle er at fiberen kan skjøtes og kveiles opp inne i boksene, til tross for kompakte fysiske mål.

DIN MINI (FPD66)

FPD66 er en kompakte veggboks for DIN-skinne og veggmontering. Til tross for de beskjedne fysiske målene til boksen, er fiberens bøyradius og montørens mulighet til å enkelt jobbe i den ivaretatt. Muligheten til å fjerne både adapterplaten og lokket er viktige detaljer for å sikre enkel montering.

Boksen har en rund kabelinngang samt to plasser for MPO adaptere på hver side av boksen. Den leveres klargjort for skjøting med adaptere, adaptere og fiberhaler, eller ferdig koblet med fiberkabel av type AXAI, QXXI eller mikrokabel. Den kan håndtere opptil 24 kontakter preterminert, 12 ved skjøting.

DIN-skinneklipset er som standard festet i bakkant - på kortsiden. Om ønskelig kan det i stedet festes på siden ved hjelp av veggbrakett FPD66200. Denne gjør det mulig å feste boksen rett på vegg. Det går også an å montere boksen over innfelt uttaksboks. Dette gir skjult kabelføring som ofte er ønskelig i for eksempel kontormiljøer.


DIN (FPD76)

En fleksibel veggboks velegnet for montasje på DIN-skinne i skap. Veggboksen er modulært oppbygget slik at den kan leveres i varierende størrelse. Grunnenheten har plass til opptil 24 LC-kontakter eller 12 SC- eller ST-kontakter. 

Veggboksen kan leveres ferdig bestykket med fiberhaler eller med preterminert kabel type AXAI, QXXI eller Mikrokabel. AXAI har fast kledning og inntil 24 fiber, en boks med 48 fiber vil derfor leveres med 2 kabler. 

Påbygningsenheten
Utvidelsen foregår ved at lokket tas av grunnenheten og påbygningsenheten settes på i stedet. Lokket settes så på påbygningsenheten. På denne måten kan vi levere bokser med 48,72, 96 eller flere kontakter ved å øke totalbredden. 


BUDI

CommScope BUDI er det naturlige valget for distribusjon av fiber i bygg og kommer i flere størrelser.

Boksene innredes med det tilbehøret som er aktuelt, for eksempel skjøtekassetter, adaptere og kabelinnganger. Optiske splittere kan kjøpes ferdig montert på skjøtekassett. BUDI er produsert i røyksvak og UV-bestandig plast og har IP-grad 54. De passer med andre ord like godt inne, som på en vegg utendørs. Les mer om BUDI.VEGGBOKS MINI

En enkel innendørs veggboks for avslutning av kabler. Innkommende kabel kan avsluttes ved direkteterminering med bruk av hurtigkontakter (f.eks. FAST eller UniCam) eller ved skjøting av fiberhaler.


VEGGBOKS Foss24

Innendørs veggskap for terminering eller skjøting av optisk fiberkabel. Innkommende kabel avsluttes ved direkteterminering ved bruk av hurtigkontakter (f.eks. FAST eller UniCam) eller ved skjøting av fiberhaler. En adapterplate for ønsket kontakttype kan monteres inni skapet (bestilles separat).

Skapet leveres med en perforert montasjeplate hvor skjøteholdere og bøyler for kveiling av fiber enkelt kan festes. Skapet har 9 runde kabelinnganger, en PG16 nippel er inkludert, resten av inngangene er dekket av blindplugger. 
Det kan leveres adapterplater for de fleste typer kontakter


VEGGBOKS MIDI PRO

Innendørs veggboks for enkel og effektiv avslutning av kabler. Innkommende kabel kan avsluttes ved direkteterminering med bruk av hurtigkontakter (f.eks. FAST eller UniCam) eller ved skjøting av fiberhaler. Adapterplate for ønsket kontakttype må bestilles separat. 

Lenker
Min side