Skip to main content
Til toppen

KABEL OG RØR

Foss bruker kabler fra ledende internasjonale produsenter i produksjonen. Disse kablene selges også som ren kabel uten bearbeiding.

Vi tilbyr høykvalitets fiberrør fra Dura-Line. En rekke varianter er tilgjengelige, både for innendørs og utendørs bruk. Vi har også rør med integrert søketråd. Tilbehør som skjøter og gasstette overganger er tilgjengelig.


ARTIKLER 

HVA ER FORSKJELLEN PÅ SINGELMODUS OG MULTIMODUS?
HVA ER FORSKJELLEN PÅ SINGELMODUS OG MULTIMODUS?

Det er to hovedtyper fiber for telekommunikasjon, multimodus og singelmodus. Hva er forskjellene på disse og når skal du bruke singelmodus eller multimodus?

HVILKE FIBEROPTISKE KONTAKTER ER DE VANLIGSTE I DAG?
HVILKE FIBEROPTISKE KONTAKTER ER DE VANLIGSTE I DAG?

En optisk kontakt er normalt hankjønn. To kontakter kobles sammen via en adapter og karakteriseres med 2 optiske parametre, innskuddstap og reflektert effekt. I tillegg skal kontaktene oppfylle geometriske krav til ferrulen (krumningsradius, apeks offset og innstikk/utstikk).

Intelli-Cross®Pro
Intelli-Cross®Pro

Vi kan nå presentere Seikoh Gikens nye kontaktserie Intelli-Cross®Pro, en oppgradert og forbedret utgave av tidligere versjoner av LC Uniboot-kontakter fra japanske Seikoh Giken. Kontaktene tilbyr kompakt og pålitelig oppkopling i datasentre og telenett.

VALG AV KABELTYPE
VALG AV KABELTYPE

Det finnes en rekke forskjellige kabeltyper på markedet, og det kan være en utfordring å finne den riktige. Men noen retningslinjer er det mulig å gi.

Lenker
Min side