Skip to main content
Til toppen

Intelli-Cross®Pro

Vi kan nå presentere Seikoh Gikens nye kontaktserie Intelli-Cross®Pro, en oppgradert og forbedret utgave av tidligere versjoner av LC Uniboot-kontakter fra japanske Seikoh Giken. Kontaktene tilbyr kompakt og pålitelig oppkopling i datasentre og telenett.

  • Høy pakketetthet
  • Presis kopling mot SFP
  • Rask og problemfritt skifte av polaritet, A-A eller A-B
  • Medfølgende gaffel for push-pull kopling
  • Singelmodus og multimodus
  • Fargekoding av kontakter og kabel

PAKKETETTHET

Snorer med LC Uniboot kontakter skiller seg fra standardsnorer ved at det benyttes én 2 mm kabel med to fibre der standardutgaven benytter en 2x2 mm åttetallskabel. Dette halverer behovet for plass i ODF.

KOPLING MOT TRANCEIVERE

Den nye versjonen av LC Uniboot har en forbedret kopling mot SFP-moduler og bred kompatibilitet med SFPer fra ulike produsenter.

POLARITETSSKIFTE

Optiske snorer leveres med polaritet A-B (krysset) som standard. Intelli-Cross PRO Uniboot-kontakter leveres med et proprietært og patentert mikro-gir som gjør at polariteten kan endres på en enkel og sikker måte uten bruk av verktøy. Aktuell polaritet vises i et vindu på siden av kontakten.

GAFFEL FOR ENKLERE TILKOPLING
I PANEL

LC Uniboot leveres med en gaffel som gjør det enklere å kople kontakter fra og til i panel med stor pakketetthet. Gaffelen har et svekningspunkt slik at den kan knekkes ned til en kortere lengde.

LEVERINGSOMFANG

Intelli-Cross Pro LC Uniboot snorer leveres som singelmodus OS-2 og multimodus OM-3 og OM-4. 

Lenker
Min side