Til toppen

 

MED KOBLINGER TIL FREMTIDEN


I Foss har vi levert fiberoptiske løsninger og bygget fiberoptisk infrastruktur siden 1984. Helt fra starten har lokalt produserte produkter vært kjernen i vår virksomhet. Det er en filosofi og en praksis som gjør oss i stand til å levere raskere enn internasjonale aktører, og gjør at vi kan skreddersy løsningene etter dine behov. Hos Foss kan du alltid være trygg på at du får løsninger av høy kvalitet basert på komponenter med lang levetid. Dette sikrer investeringene dine – og imøtekommer fremtidige båndbreddebehov.

Vi leverer til et bredt spekter av bransjer, men telekommunikasjon er vårt største forretningsområde. De siste årene har vi utvidet vårt marked til å omfatte bransjer som jernbane, offshoreinstallasjoner og militære.

I dag teller Foss mer enn 120 ansatte i Norge og Slovakia som leverer høykvalitets fiberoptiske løsninger til et bredt spekter av bransjer. Vi har tilsammen 2200 kvadratmeter med produksjonsanlegg og en årlig produksjonskapasitet på 1 million terminerte kontakter. 

Foss fiberoptikk i Drammen

BRA FOR PLANETEN. BRA FOR DIN BEDRIFT.

Foss garanterer at alle våre produkter oppfyller kravene til både RoHS og REACH. Foss er stolt medlem av de norske organisasjonene RENAS Grønt Punkt og El-retur. Vi forbedrer stadig vår produksjon, slik at den til en hver tid er så miljøvennlig som mulig. I Foss tror vi på kvalitetskomponenter med lang levetid som gir mindre avfall. Det er en god investering – både for miljøet og for deg.