Til toppen

MED KOBLINGER TIL FREMTIDEN

Foss har levert fiberoptiske kvalitetsløsninger siden 1984. Helt fra starten har egenproduserte produkter vært kjernen i vår virksomhet. Det er en filosofi som gjør oss i stand til å levere raskere enn internasjonale aktører, og gjør at vi kan skreddersy løsningene etter dine behov. Hos Foss kan du alltid være trygg på at du får løsninger av høy kvalitet basert på komponenter med lang levetid. Dette sikrer investeringene dine – og imøtekommer fremtidige båndbreddebehov.

I Norge er telekommunikasjonsmarkedet vårt største forretningsområde. De siste årene har vi også utvidet nedslagsfeltet til å omfatte bransjer som Industri, Jernbane, Offshore og Forsvaret.

Foss AS Fiberoptisk Systemsalg er heleid av discoverIE Group plc som er notert som DSCV på FTSE 250 listen på London Stock Exchange.


I dag består Foss av mer enn 130 ansatte i Norge og Slovakia som leverer høykvalitets fiberoptiske løsninger.

Vi har tilsammen 5000 kvadratmeter med produksjonsanlegg og en årlig produksjonskapasitet på over 3 millioner terminerte kontakter.

Foss AS Fiberoptisk Systemsalg i Drammen

FOSS KVALITETS- OG MILJØMÅL

Foss AS har etablerte kvalitets- og miljømål som er forankret i alle ledd av organisasjonen. Vi er forpliktet til å tenke forbedringer, lære av våre f ...

ISO 14001 SERTIFISERT

Foss er sertifisert etter både ISO 9001 og standarden for miljøledelse ISO 14001. Vi skal produsere våre produkter med bærekraftig og miljøvennlig dri ...

PRODUKSJON

Produksjon i Norge forutsetter høye krav til effektivitet og kvalitet. Samtidig gir en slik lokal produksjon oss full kontroll over kvaliteten, samtid ...

BRA FOR PLANETEN. BRA FOR DIN BEDRIFT.

Vi i Foss garanterer at alle våre produkter oppfyller gjeldende miljøkrav. Vi forbedrer stadig vår produksjon, slik at den til en hver tid er så miljøvennlig som mulig. I Foss tror vi på kvalitetskomponenter med lang levetid som gir mindre avfall. Det er en god investering – både for miljøet og for deg.