Skip to main content
Til toppen

INSTRUMENTER OG VERKTØY

Vi tilbyr markedsledende skjøtemaskiner fra Fujikura som har ytelser i verdensklasse.

VIAVI er vår kvalitetsleverandør av fiberoptiske testere. Vi har et bredt sortiment og har mange varianter på lager. Ta gjerne kontakt med oss for en produktgjennomgang.

Verktøyet vi tilbyr er nøye testet av våre erfarene teknikere. For rensing av fiber tilbyr vi blant annet Fujikura OneClick rensepinner og CLETOP rensekassetter. I tillegg tilbyr vi fiber renseutstyr fra Neoclean.


ARTIKLER 

Hvordan måle fiber
Hvordan måle fiber

Med effektmåling kan man måle en dBm verdi (absolutt verdi) på eksisterende signal i fiberen. Dette kan gjøres rett ut av kilden, for å verifisere utgangseffekt, eller over tilkoblet fiberstrekk for å inkludere tapet derfra.

Brillouin -OTDR
Brillouin -OTDR

Med sin lange erfaring fra fiberoptisk testutstyr for feltmålinger og overvåkingssystemer, bruker Viavi nå sin kunnskap og erfaring til å lansere et DTSS-system (Distributed Temperature and Strain Sensing).

Hva er forskjellen på dB og dBm?
Hva er forskjellen på dB og dBm?

To begreper som ofte blandes sammen innen fiberoptikken er dB og dBm. Begge deler beskriver effekt, men det er en vesentlig forskjell på dem.

Kontroll av optiske kontakters endeflate
Kontroll av optiske kontakters endeflate

Det er godt dokumentert at kvaliteten på optiske kontakter påvirker nettverkskvaliteten. Defekter og forurensning på endeflatene kan derfor være et stort problem.

Lenker
Min side