Til toppen

 

Harting HAN


Han® kontaktene til Harting er utviklet spesielt for krevende miljøer, for eksempel i industrien. Serien har en rekke forskjellige varianter beregnet på ulike bruksområder. Standard versjonen er for industrielle applikasjoner innendørs, M-varianten plasserer seg midt på treet, og mest robuste er HPR-kapslingen som er utviklet for særdeles tøffe miljøer, også utendørs.

Bruksområdene er mange men det mest typiske er bruk for midlertidige oppkoblinger eller der man ønsker et pluggbart system for å unngå fiberskjøter i felt.

Et system består normalt av kabel med plugger i begge ender. Disse endene avsluttes i en innfelt kontakt eller en påvegg variant. De fleste typer kabler kan benyttes, men mest brukt er industrielle kabler som AICI og QFCI.

Innmaten i kontakten er modulært oppbygd, så den ytre størrelsen er lik for 2-12 fiber. Selve fiberkontaktene er basert på standard SC-kontakter. Det finnes også muligheter for å kombinere fiber og kobber i samme kontakt.

Han® standarden er utviklet av Harting og er en åpen standard som også andre produsenter benytter. Nøyaktighet og kvalitet er særdeles viktige faktorer for et stabilt og driftssikkert nett, hvilket gjenspeiles i produktene. Sammenstilling av de ulike delene til ferdige kontakter gjøres på vår fabrikk i Drammen. Vi hjelper deg med å sette sammen en løsning - ut fra dine behov og krav.

Datablad: Harting - HAN® fibre connector 

Ring oss på 32 21 08 00 eller send en mail til salg@foss-as.no