Til toppen

TERMINERT KABEL

Ferdig terminerte fiberkabler kan leveres i mange varianter med alle gjeldene fiberkontakter, montert i en eller begge ender. Vi leverer kabler som er klargjort for montasje i fiberpanel eller veggbokser, gjerne med trekkebeskyttelse og krok for smertefri gjennomføring i trekkerør. Når kabelen ikke skal avsluttes i et panel og kobles direkte inn i for eksempel en switch, kan vi lage fan-out i endene. Da blir hver enkelt fiber forsterket helt frem til fiberkontakten og kan kobles som en vanlig patchkabel.

Vi bruker kvalitetskabler fra Prysmian Group og Optical Cable Corporation (OCC), Nexans samt kontakter fra Seikoh Giken. Med lokal produksjon er vi fleksible og kan levere hurtig i små eller store serier.

 

Innen/utendørs kanalkabel. Metallfri, FR-LSZH med UV-stabilisert ytre kappe for bruk i aksessnettet. Løs kledning med fettfylte fiberrør og tørr kjerne. Godt egnet for innføring til noderom/fiberrom i bygninger og for områdekabling.

Fibertyper: Singelmodus

Farge ytterkappe: Gul

CPR brannklasse: Eca

Kompakt utgave av QXXI. Kabelen leveres med 1,5 mm fiberrør mot 2,3 mm i QXXI. Dette gir en reduksjon i kabeldiameter fra 10,5 mm til 7,8 mm for er 48-fibers kabel. Godt egnet for innføring til noderom/fiberrom i bygninger og for områdekabling. Spesielt i områder med store kabelmengder eller redusert diameter i kanaler/rør.

Fibertype: Singelmodus

Farge ytterkappe: Gul

CPR brannklasse: Dca -s2,d2,a2

Innendørs kabel. Metallfri, FR-LSZH med UV-stabilisert ytre kappe. Fast kledning og tørr kjerne. Godt egnet for kontorkabling, men brukes også som innføringskabel til noderom/fiberrom over kortere strekk utendørs.

Fibertyper: Singelmodus og multimodus

Farge ytterkappe: Gul (SM), fiolett (MM OM4), turkis (MM OM3), oransje (MM OM2), grå (MM OM1)

CPR brannklasse: Dca-s2,d2,a1

Kompakt innendørs kabel. Metallfri, FR-LSZH med UV-stabilisert ytre kappe. Løs kledning med tørre fiberrør og tørr kjerne. Kabelen tilbyr en nominell ytre diameter på bare 6,5/8,5 mm for henholdsvis 48/96 fiber. Godt egnet til kontorkabling, datarom og datasentre.

Fibertype: Singelmodus og multimodus

Farge ytterkappe: Gul (SM), fiolett (MM OM4), turkis (MM OM3)

CPR brannklasse: Dca -s2,d2,a1

Utendørs metallfri og halogenfri (ZH) mikrokabel for installasjon i mikrorør. Løs kledning med fettfylte fiberrør og tørr kjerne. Kabelen er meget kompakt og tilbyr en ytre diameter på bare 6,3 mm for 48 fiber. Benyttes ofte som innføringskabel i nodebuer som ikke er underlagt CPR regulativet.

Fibertype: Singelmodus

Farge ytterkappe: Svart