Skip to main content
Til toppen

KVEILERAMMER

Kompakt universal kveileramme

Universal kveileramme til FOSC-400-serien og FOSC-400G-serien skjøtebokser fra Commscope. Nytt design som gir mindre vindfang og synlighet i stolpene.

Justerbar størrelse gjør at denne passer til både små og store skjøtebokser. Kveilerammen settes sammen med seks bolter på noen få minutter og er tilpasset skjøteboksene til Commscope i følgende serier: FOSC-400A, FOSC-400B, FOSC-400D. Les mer om universal kveileramme her.


Kveileramme Mini

En av de minste kveilerammene på markedet og er primært tilpasset de små skjøteboksene OFDC-A4 og Novux SRC100/CSC100/SRC50 som benyttes i aksesspunkter i FTH-nett. Den festes til stolpe med Mastefeste, tremast (tilbehør). Den kan også festes direkte på vegg ved å sette skruer i hullene i vingene.


Kveileramme Midi

Primært tilpasset de litt større skjøteboksene OFDC-B8, OFDC-C12, FIST-GCO2-Fx og FOSC-400A som også benyttes i aksesspunkter i FTH-nett. Den festes til stolpe ved bruk av medfølgende treskruer. Rammen består av en hoveddel hvor skjøteboksen plasseres og en stolpedel som festes til stolpen. Hoveddelen kan roteres på stolpedelen noe som er praktisk ved opptak av kabel. 


Kveileramme B4 og D5

Kveilerammene er produsert i lakkert aluminium og tilpasset flere ulike skjøtebokser. Den kan festes til vegg ved hjelp av skruer (følger ikke med) eller til trestolpe med separate mastefester. Mastefestene leveres i to varianter, det ene i aluminium og det andre i kompositt. Aluminiumsfestet egner seg meget godt på værutsatte steder mens komposittfestet benyttes på mindre utsatte steder. Mastefestene er utformet slik at kveilerammen lett kan forseres med stolpesko. 

Lenker
Min side