Skip to main content
Til toppen

FELTMASKINER

En skjøtemaskin av god kvalitet er en forutsetning for effektiv installasjon av fiberoptiske nett. Fujikura har i en årrekke ledet an i utviklingen av skjøtemaskiner for feltbruk og er et trygt valg, enten man skjøter FTH (fiber til hjemmet), i industrien eller i stamnett.

Lave skjøtetap er essensielt i hovednettene, hvor trafikken er stor og feilene får store konsekvenser. For å nå lengst mulig er minimering av tap i alle ledd viktig. Skjøtetapet estimeres ved hver skjøt, slik at man kan følge med og få en pekepinn før den endelige kontrollmåling.

For å lykkes med skjøtingen er det avgjørende med en god fiberkutter og dette følger med på Fujikura sine feltmaskiner. 90S+ og 45S har sågar bluetooth-kommunikasjon med fiberkutteren CT50, som forteller skjøtemaskinen om kuttet ble bra og hvordan det står til med kutteskiven. Denne vil automatisk justeres og kan byttes av brukeren når kutteskiven er utslitt.

Visning
Sorter
Skjøtemaskin, Fujikura 90S+ m/kutter og batteri

Flaggskipet 90S+ med CT-50 fiberkutter. Kjerne mot kjerne opplinjering.

90S-plus-KIT
Skjøtemaskin, Fujikura 45S m/kutter og batteri

Skjøtemaskin for FTH, LAN, industri og offshore. Aktive V-spor for kappe mot kappe opplinjering. Leveres med CT-50 fiberkutter.

45S-KIT

Lenker
Min side