Til toppen

KANAL- OG VEGGUTTAK

Kanaluttak for bruk i kontorbygg. FKU81 serien muliggjør en god installasjon i Thorsman kanal.

Veggboks FTH/LAN har integrert kassett med plass til 4 skjøter (45 mm krympehylser). Det kan installeres opp til 4 SC-simpleks adaptere (alternativt LC-dupleks adaptere).

FTH boksen er velegnet for bruk i hjemmet til avslutning av innkommende abonnentkabel på et SC/PC eller SC/APC grensesnitt. Veggboksen monteres normalt i umiddelbar nærhet av hjemmesentralen. Oppkopling mot denne skjer via en abonnentsnor.

Les mer om kontorkabling her.

Veggboks FTH har en integrert kassett med plass til 4 skjøter med 45 mm krympehylser. Det kan installeres opp til 2 SC-simpleks adaptere. Boksen har integrerte lukkere som dekker adapterne. Veggboksen er velegnet for bruk i hjemmet til avslutning av innkommende abonnentkabel på et SC/PC eller SC/APC grensesnitt. Tilkoplingen kan skje ved å skjøte abonnentkabelen til fiberhaler i boksen. Det er også mulig å montere en preterminert abonnentkabel direkte i boksen eller man kan kjøpe en preterminert veggboks med en definert lengde kabel. Hvis veggboksen leveres ferdig bestykket med abonnentkabel er kabelen avsluttet med 1 eller 2 kontakter etter behov. Kabelen leveres på papptrommel og pakket i eske med veggboksen festet til innertamp. Veggboksen monteres normalt i umiddelbar nærhet av hjemmesentralen. Oppkopling mot denne skjer via en abonnentsnor.
Boksen kan monteres på veggboks for skjult kabling, på kanalboks for installasjonskanaler, på vegg med medfølgende brakett, eller på DIN-skinne. Termineringen skjer normalt ved skjøting av fiberhaler.
Uttaket har plass til 4 eller 8 skjøter (45 mm krympehylser), avhengig av konfigurasjonen. Det kan installeres 1 eller 2 SC-dupleks adaptere, 1 LC-dupleks adapter eller 1 LC-quad adapter. Kanaluttaket monteres i installasjonskanaler (Thorsman). Termineringen skjer normalt ved skjøting av fiberhaler, men preterminert kabel kan også brukes.