Skip to main content
Til toppen

VEGGBOKS DIN mini

FPD66 er en kompakt veggboks for DIN-skinne og veggmontering. Formfaktoren til den populære FPD76 er beholdt, samtidig som størrelsen er krympet så mye som det er praktisk mulig.

Til tross for de beskjedne fysiske målene til boksen, er fiberens bøyradius og montørens mulighet til å enkelt jobbe i den ivaretatt. Muligheten til å fjerne både adapterplaten og lokket er viktige detaljer for å sikre enkel montering.

Boksen har en rund kabelinngang samt to plasser for MPO adaptere på hver side av boksen. Den leveres klargjort for skjøting med adaptere, adaptere og fiberhaler, eller ferdig koblet med fiberkabel av type AXAI, QXXI eller mikrokabel.

DIN-skinneklipset er som standard festet i bakkant - på kortsiden. Om ønskelig kan det i stedet festes på siden ved hjelp av veggbrakett FPD66200. Denne gjør det mulig å feste boksen rett på vegg. Det går også an å montere boksen over innfelt uttaksboks. Dette gir skjult kabelføring som ofte er ønskelig i for eksempel kontormiljøer.

FPD66 med MPO

I likhet med vårt 19" panel FP65 kan FPD66 leveres ferdig koblet med en rekke forskjellige MPO varianter. Dette er praktisk hvis man ikke er i besittelse av en skjøtemaskin, eller har behov for en løsning som er Plug & Play. Ved bruk av LC Quad adaptere har boksen en kapasitet på 24 fiber. MPO-adaptere kan monteres oppe eller nede etter kundens ønske.

Lenker
Min side