Skip to main content
Til toppen

GATESKAP

Gateskapet er et solid og fleksibelt skap som er spesielt designet av oss for bruk i fiberoptiske installasjoner.

Vi tilbyr også komplette nodehytter. Vi sørger for at det er ferdige rack løsninger montert samt riktige kjølsystermer og strømløsninger. 

GATESKAP FOR FIBERINSTALLASJON

Gateskapet KTV400 har gjennomtenkte løsninger for at installeringen av fibermateriell skal gå så raskt og enkelt som mulig. Designet er i stor grad basert på innspill og tilbakemeldinger fra våre kunder.

Monteringsplaten kan låses i åpen og lukket posisjon, eller demonteres med et enkelt grep for å jobbe utenfor skapet. De tilpassede hullene i monteringsplaten har pressmuttere på baksiden og CommScope BUDI-2S, 1S eller FIST flat kan skrus rett inn. Skapet kan også leveres med BUDI-2S/1S.

Hvis man vil jobbe direkte i skapet, kan skapets dør kan brukes som arbeidsbord. Skapet leveres med sokkel for nedgraving eller boltes fast i betongfundament. Flere skap kan festes i hverandre ved behov. Skapet har ferdige pressbolter for montering av snømarkør.

Les mer om gateskapet KTV400


NODEHYTTE

Komplett nodehytte som er ferdig koblet gir en effektiv og god installasjon. Hver nodehytte vil ha identisk konfigurasjon, noe som gir effektiv drift.

Foss FR70 stativer kan leveres ferdig montert. Høyde på stativ er 2200 cm. Det er plass til 4-fags stativ med 3 vertikalføringer. Preterminerte paneler kan også være en del av leveransen. En rekke ulike varianter er tilgjengelige.

Les mer om nodehytte

Lenker
Min side