Skip to main content
Til toppen

SVINGBAR OG AVTAGBAR MONTERINGSPLATE

Gateskapet leveres med svingbar (180 grader) og avtagbar monteringsplate i galvanisert stål for enkel tilgang til skjøteboks ved installasjon og vedlikehold. Monteringsplaten kan låses i helt åpen og helt lukket stilling. I tillegg kan den enkelt løsnes og tas av slik at arbeidet kan gjøres i telt eller arbeidsbil. 
Monteringsplaten har pressmutre for rask og sikker installasjon av boksene BUDI-2S, BUDI-1S, Tenio og GCO2-F. I tillegg er det et generelt hullbilde for montering av annet utstyr.

KTV400 med svingramme og arbeidsbord er et solid og fleksibelt gateskap som er spesielt designet av Foss for bruk i fiberoptiske installasjoner. Skapet er beregnet for utendørs montasje og har ventilasjonsspalter i side, front og bakvegg for naturlig utlufting. Skapet leveres med sokkel beregnet for nedgraving eller for feste mot fundament, alternativt kan skapene monteres mot vegg eller andre standard kabelskap.

Gateskap utviklet for fiberinstallasjon

DOBBEL KVEILERAMME

Det er integrert dobbel kveileramme for fiberkabel i skapet, som muliggjør separat kveiling av tilførsels– og droppkabler. I skapets sidevegger er det utslagsåpninger som passer for sammenskruing med kabelskap, samt pressbolter for feste av snømarkør. Nederst i skapet finnes et stripsefeste beregnet for oppstikkende rør og kabler.
 

ARBEIDSBORD

Ved arbeid direkte i skapet kan døren benyttes som arbeidsbord ved å tre den inn i sporene i skapets sider. Disse befinner seg rett nedenfor monteringsplatens bunn. Døren har lås for trekantnøkkel som kan skiftes ut til sylinderlås ved behov. 
Du kan få gateskapet levert med BUDI-1S eller BUDI-2S ferdig installert.

Lenker
Min side