Til toppen

FELTKABEL

OCC (Optical Cable Corporation) ble etablert i 1983 og har kontinuerlig forbedret og utviklet sin produktportefølje. OCC er i dag en av verdens største og mest anerkjente produsenter av feltkabel. Produksjon skjer i Roanoke, USA.

Feltkabel fra OCC er en ekstremt robust og fleksibel kabel. Kabelen brukes både av militæret, innen olje og gass og havbruk. Den er spesielt godt egnet i midlertidige installasjoner. Den taktiske kabelen kombinerer egenskaper som lav vekt og stor mekanisk styrke. Den fleksible ytterkappen gjør kabelen enkel å rulle inn og ut, selv i kulde. Kabelen tåler midlertidig eksponering for olje og andre kjemikalier.

D-serie er kabel med fast kledning. Mange varianter av denne er lagerført. Dette er vår standard feltkabel og brukes blant annet til Probeam og IP-LC kontaktene. B-serien er break-out kabel. Fibrene under ytterkappen har diameter på 2mm. Denne kabelen brukes typisk til preterminerte break-out løsninger hvor det samtidig er uønsket med en stor og klumpete manifold.

Andre kabeltyper fra OCC er også tilgjengelige. Det inkluderer hybride fiber/kobberkabler.