Skip to main content
Til toppen

SPESIALPRODUKSJON

Har du en utfordring som krever en spesialproduksjon? - I egne produksjonslokaler i Drammen løser vi dine behov. Lokalt produserte produkter har vært i sentrum for vår virksomhet siden 1984. Det er en filosofi og en praksis som gjør oss i stand til å håndtere raske leveranser og fleksible produktløsninger i henhold til dine spesifikasjoner.

Foss Fiberoptikk har egne produksjonslokaler i Drammen. Herfra kan vi tilby produksjon av standard paneler og skjøtebokser med ferdige løsninger med alt fra preterminert kabel til CWDM eller splittere, alt tilpasset den enkelte kundes behov. I tillegg kan vi løse kundens behov for helt spesielle løsninger som terminering av spesialfiber og kabler - også hybridkabler. Montering av kabler og kontakter samt tilpassing til kundens egne bokser og utstyr kan også utføres.

Produksjon i Norge forutsetter høye krav til effektivitet og kvalitet. Samtidig gir en slik lokal produksjon oss full kontroll over kvaliteten, samtidig som det setter oss i stand til å tilby våre kunder en fleksibilitet med hensyn på leveringsevne, som ellers ikke ville vært mulig.

Alle produkter blir testet i henhold til internasjonale standarder før de sendes til kunde.

Har du en utfordring som krever en spesialløsning? Ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg.

Min side