Skip to main content
Til toppen

Velkommen til Foss Fiberoptikk

Foss har levert fiberoptiske kvalitetsløsninger siden 1984. Helt fra starten har egenproduserte produkter vært kjernen i vår virksomhet. Det er en filosofi som gjør oss i stand til å levere raskere enn internasjonale aktører, og gjør at vi kan skreddersy løsningene etter dine behov. Hos Foss kan du alltid være trygg på at du får løsninger av høy kvalitet basert på komponenter med lang levetid. Dette sikrer investeringene dine – og imøtekommer fremtidige båndbreddebehov.

I Norge er telekommunikasjonsmarkedet vårt største forretningsområde. De siste årene har vi også utvidet nedslagsfeltet til å omfatte bransjer som Industri, Jernbane, Offshore og Forsvaret.

I dag består Foss av mer enn 130 ansatte i Norge og Slovakia som leverer høykvalitets fiberoptiske løsninger.

Vi har tilsammen 5000 kvadratmeter med produksjonsanlegg og en årlig produksjonskapasitet på over 3 millioner terminerte kontakter.


Foss AS Fiberoptisk Systemsalg er heleid av discoverIE Group plc som er notert som DSCV på FTSE 250 listen på London Stock Exchange.

FOSS KVALITETS- OG MILJØMÅL

Foss AS har etablerte kvalitets- og miljømål som er forankret i alle ledd av organisasjonen. Vi er forpliktet til å tenke forbedringer, lære av våre feil og derigjennom arbeide for å unngå gjentagelse, samt redusere risikoen for nye feil.

ISO 9001 og 14001 SERTIFISERT

Foss er sertifisert etter både ISO 9001 og standarden for miljøledelse ISO 14001. Vi produserer våre produkter med bærekraftig og miljøvennlig drift. Vi har forpliktet oss til å ha oversikt over våre aktiviteter som gir et økologisk fotavtrykk, og at vi kontinuerlig forbedrer vår miljøprestasjon. Dette krever systemer for dokumentasjon og kontroll av forhold som påvirker miljøet rundt oss.

PRODUKSJON

Produksjon i Norge forutsetter høye krav til effektivitet og kvalitet. Samtidig gir en slik lokal produksjon oss full kontroll over kvaliteten, samtidig som det setter oss i stand til å tilby våre kunder en fleksibilitet med hensyn på leveringsevne, som ellers ikke ville vært mulig.

Lenker
Min side