Skip to main content
Til toppen

FIBEROPTISKE PLUG & PLAY-SYSTEMER FOR
ENKEL FTTH INSTALLATION OG VEDLIKEHOLD
 

Foss Plug & Play system er designet for holdbarhet, enkel installasjon, skalering og administrasjon. Det multifunksjonelle stativet består av en lett aluminiums ramme med en rekke tilbehør for terminering av optiske fibre. Systemet er rimelig og har lave vedlikeholdskostnader.

Stativet tillater effektiv installasjon og administrasjon av kabler, panel og snorer. Stativet kan settes opp som seksjoner ved siden av hverandre eller som opsjon kan det leveres rygg mot rygg. Både veggmontert og frittstående stativer er tilgjengelig. Integrerte vertikale kanaler forenkler ruting og lagring av fibersnorer.

Foss paneler i FP-serien er laget for presis montering, alle fiber panelene er testet i henhold til våre egne kvalitetsmål og internasjonale standarder før de sendes til kunder. 

Alle Foss snorer og kabler er fremtidsrettede, ekstremt presise og av høyeste kvalitet. De er tilgjengelige med både singelmodus eller multimodus optiske fibre og fargekoding for enkel identifikasjon.


Produkter

Rack / Stativ

Foss systemet er designet for holdbarhet, samt enkel transport, installasjon, skalering og administrasjon. Dette multifunksjonelle stativet består av en lett aluminium ramme med en rekke tilbehør for terminering av optiske fibre. Foss systemet er rimelig, med lav til ingen vedlikeholdskostnad.

Panel

Foss FP-paneler er laget for presis montering, alle fiber panelene er testet i henhold til våre egne kvalitetsmål og internasjonale standarder før de sendes til kunder.

Panelene i FP PRO tilbys i tre ulike høyder: 1U, 1.5U og 2U og er laget i aluminium. 1U panelet retter seg mot kompakte datanettverk med inntil 144 LC-termineringer. Panelet leveres i hvitt eller sort. 1.5U og 2U panelene retter seg mot telecom og har en uttrekkbar skuff som gir enkel tilgang til innsiden av panelet for feilsøking og reparasjoner. 1.5U leveres i hvitt og sort, 2U kun i hvitt.

FPM-serien leveres i 1U eller 3U ramme som bestykkes med moduler etter behov. 1U og 3U ramme har plass til henholdsvis 3 og 12 moduler, noe som gir en kapasitet på 72 eller 288 LC-termineringer.

MPO

Foss leverer kabler med MPO-kontakter i begge ender samt fan-out, moduler og 1U-panel som gir overgang mellom MPO og LC -kontakter. Modulene dekker opp til 24 fiber, mens 1U-panelene dekker opp til 96 fiber for overgang til LC. Fan-out er en kabel med direkte overgang til LC og finnes som 12- eller 24-fiber.

Våre standard MPO til LC-løsninger omfatter pluggbare moduler for 1U eller 3U rammer. Den modulære løsningen med en 3U ramme kan bygges ut til 288 (12x24) konnekteringer. 1U gir mulighet for 72 (3x24). Alle LC-kontaktene er på fronten, MPO-kontaktene på baksiden. MPO stamkabler fås med 12 eller 24 fibre og leveres i kundespesifiserte lengder. Systemet leveres med singelmodus fiber eller med multimodus fiber kategori OM-3 eller OM-4. MPO kan også leveres i faste 1U High Density-panel med kapasitet opp til 144 konnekteringer (6x24).

Fiberoptiske snorer

Med en produksjonskapasitet som overstiger 1 million termineringer årlig, moderne produksjonsutstyr, høy fleksibilitet og store lagre av bestselgende produkter, er vi godt forberedt på å møte dine behov for fiberoptisk koblingsmateriell. Sjekk vårt utvalg av fiberhaler, snorer, MPO/MTP stamkabler og abonnentkabler.
Alle levert med singelmodus eller multimodus optiske fibre.

xWDM

Foss leverer xWDM-filtre i forskjellige utførelser, tilpasset kundens behov. Enten som løse filtre, terminert med kontakter etter ønske, montert i 19” panel eller i en av våre modulære løsninger. WDM, Wavelength division multiplexing, er teknologien som muliggjør å sende flere parallelle signaler inn på en og samme fiber. Ved hjelp av passive filtere deles lyset gjennom fiberen inn i definerte bølgelengdeområder, også kalt kanaler. Flere bølgelengder filtreres inn på fiberen, dermed navnet bølgelengdemultipleksing. På denne måten kan man øke kapasiteten på eksisterende fiberlinjer betydelig. 

 

Panel FP65 PRO, 24 SC/PC, 9/OS2, AXAI

Preterminert panel med kabel type AXAI og SC/PC kontakter.

Veggboks DIN MINI, 12 SC/PC, 9/125, AXAI

Kompakt modulær veggboks med premontert singelmodus AXAI kabel og SC adaptere.

Panel FP65, 12xLC-1x12 MPOM OM4, B1

FP65-12LCOM4-MPO-B1

Les mer om fibersystemer for:


Trenger du hjelp?

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål eller ønsker rådgivning vedrørende våre produkter og systermer.

Telefon: 32 21 08 00
Mail: info@foss-as.no

Lenker
Min side