Til toppen

Innen/utendørs kanalkabel. Metallfri, FR-LSZH med UV-stabilisert ytre kappe for bruk i aksessnettet. Løs kledning med fettfylte fiberrør og tørr kjerne. Godt egnet for innføring til noderom/fiberrom i bygninger og for områdekabling.

Fibertyper: Singelmodus

Farge ytterkappe: Gul

CPR brannklasse: Eca

Kompakt utgave av QXXI. Kabelen leveres med 1,5 mm fiberrør mot 2,3 mm i QXXI. Dette gir en reduksjon i kabeldiameter fra 10,5 mm til 7,8 mm for er 48-fibers kabel. Godt egnet for innføring til noderom/fiberrom i bygninger og for områdekabling. Spesielt i områder med store kabelmengder eller redusert diameter i kanaler/rør.

Fibertype: Singelmodus

Farge ytterkappe: Gul

CPR brannklasse: Dca -s2,d2,a2

Innendørs kabel. Metallfri, FR-LSZH med UV-stabilisert ytre kappe. Fast kledning og tørr kjerne. Godt egnet for kontorkabling, men brukes også som innføringskabel til noderom/fiberrom over kortere strekk utendørs.

Fibertyper: Singelmodus og multimodus

Farge ytterkappe: Gul (SM), fiolett (MM OM4), turkis (MM OM3), oransje (MM OM2), grå (MM OM1)

CPR brannklasse: Dca-s2,d2,a1

Kompakt innendørs kabel. Metallfri, FR-LSZH med UV-stabilisert ytre kappe. Løs kledning med tørre fiberrør og tørr kjerne. Kabelen tilbyr en nominell ytre diameter på bare 6,5/8,5 mm for henholdsvis 48/96 fiber. Godt egnet til kontorkabling, datarom og datasentre.

Fibertype: Singelmodus og multimodus

Farge ytterkappe: Gul (SM), fiolett (MM OM4), turkis (MM OM3)

CPR brannklasse: Dca -s2,d2,a1

Utendørs metallfri og halogenfri (ZH) mikrokabel for installasjon i mikrorør. Løs kledning med fettfylte fiberrør og tørr kjerne. Kabelen er meget kompakt og tilbyr en ytre diameter på bare 6,3 mm for 48 fiber. Benyttes ofte som innføringskabel i nodebuer som ikke er underlagt CPR regulativet.

Fibertype: Singelmodus

Farge ytterkappe: Svart