Til toppen

Ny toppmodell fra Fujikura, 90S 

Med sin toppmodell 90S har Fujikura igjen satt en ny standard innen kategorien skjøtemaskiner for feltbruk. Alle aspekter ved skjøteprosessen er gjennomgått og 90S inneholder en rekke forbedringer, både med tanke på tidsbruk og presisjon. Sammenligner man med for eksempel forgjengeren 70S+ er prosessen betraktelig raskere. Dette er oppnådd ved blant annet raskere styring av det automatiske vinddekselet, den automatiske krympeovnen, de nye fiberklemmene og den interne arkitekturen til skjøtemaskinen.

Den nye avanserte bildeprosesseringen har både økt kvaliteten i hver skjøt og gjort at maskinen raskere avgjør hva slags fiber som skal skjøtes. Batteritiden er også kraftig forbedret og klarer nå inntil 300 komplette skjøter per opplading.

Fiberklemme-teknologi

Skjøtemaskin detekterer selv når fiber legges i og lukker lokket automatisk. Fiberklemmene slipper fiberen ved endt skjøting, men de nye fjærbelastede fiberholderne sørger for at den ligger i ro til operatøren flytter fiberen til krympeovnen. Ved skjøting av fiber med løs kledning kan en ekstra klemmefunksjon skrus på, slik at fiberen ikke sklir inne i røret.

Active Blade Management

90S har naturligvis Active Blade Management, som gjør at den kan være koblet til to CT50 fiberkuttere samtidig. Denne tilkoblingen, som er unik for Fujikuras modeller, muliggjør monitorering av kuttene. Skjøtemaskinen analyserer ved hver opplinjering kuttvinkel for begge fibre under skjøting. Ved gjentatte dårlige kutt foreslår maskinen at bladposisjonen byttes. Dette gjøres automatisk etter bekreftelse fra brukeren med en innebygget motor som roterer kuttebladet. Du kan lese mer om Active Blade Management her.

 

 


Service og ettersyn gjøres ved vårt verksted i Drammen.


Forbedret arbeidsstasjon i kofferten.

Bærekofferten til 90S har også fått en oppgradering, med flere smarte løsninger. Her er det mulighet til å tilpasse arbeidsbordet etter arbeidsforhold. Med i kofferten får du i tillegg til 90S, en CT-50 fiberkutter, batteri, ladekabel, arbeidsbord, ekstra elektroder, fiberstripper og alkoholdispenser.

 

 

 

 

 

 

 

Fiberkutter, Fujikura, 5-20 mm

Fiberkutter for bruk sammen med Fujikuras feltskjøtemaskiner.
CT-50

Fiberholder, 250 µm, sett

Løse fiberholdere for 250µm primærbelagt fiber
FH-70-250

Fiberholder, 900 µm, sett

Løse fiberholdere for 900µm fiber kappe
FH-70-900