Skip to main content
Til toppen

 


 

KOMPLETT SYSTEM
FOR KABLING AV FIBER

STATIV/RACK

Foss systemet er designet for holdbarhet, samt enkel transport, installasjon, skalering og administrasjon. Dette multifunksjonelle stativet består av en lett aluminium ramme med en rekke tilbehør for terminering av optiske fibre. Foss systemet er rimelig, med lav til ingen vedlikeholdskostnad.
 

LES MER


PANEL

Foss FP-paneler er laget for presis montering, alle fiber panelene er testet i henhold til våre egne kvalitetsmål og internasjonale standarder før de sendes til kunder.

LES  MER


TILBEHØR

Veksten i kommunikasjon over fiber har ført til en økning av optiske kabler i ODF. For å sikre at den høye kvaliteten til optiske fibre ikke forringes ved kabling og bruk er det tatt fram en serie av tilbehør. Bøybegrensere, plastdeksler for å hindre utilsiktet ødeleggelse av kontakter og hyller for skjøting i ODF.

LES MER


FIBEROPTISKE SNORER

Med en produksjonskapasitet som overstiger 1 million termineringer årlig, moderne produksjonsutstyr, høy fleksibilitet og store lagre av bestselgende produkter, er vi godt forberedt på å møte dine behov for fiberoptisk koblingsmateriell. Sjekk vårt utvalg av fiberhaler, snorer, MPO/MTP stamkabler og abonnentkabler.
Alle levert med singelmodus eller multimodus optiske fibre.

LES MER


xWDM

Foss leverer xWDM-filtre i forskjellige utførelser, tilpasset kundens behov. Enten som løse filtre, terminert med kontakter etter ønske, montert i 19” panel eller i en av våre modulære løsninger.

LES MER


MPO

Foss leverer kabler med MPO-kontakter i begge ender samt fan-out, moduler og 1U-panel som gir overgang mellom MPO og LC -kontakter.

LES MER

Lenker
Min side