Til toppen

IP-serien
Leverer LC-kontakter eller MPO i et beskyttende hus som gir en tetthetsgrad på IP68. IP-LC har 2 fiber, mens IP-MPO har 12 eller 24 fiber.

ProBeam
ProBeam kommer i to størrelser som leverer opp til 4 eller 8 fibre. Systemet er designet og sertifisert for militære formål, men brukes i en rekke sammenhenger der urenheter er et problem. De spesielle linsekontaktene sprer lyset ut over et område som er mange ganger så stort som tradisjonelle kontakter. Dette gjør dem mye mindre følsomme for skitt, samtidig som renhold av kontaktene kan gjøres uten spesialutstyr.

ProBeam termineres på feltkabel og leveres ofte på våre felttrommel.

Harting HAN
Harting HAN kommer i forskjellige utgaver, ut fra miljøet de skal brukes i. Kontaktene er modulært oppbygd og kan leveres med opptil 12 fibre. Harting HAN kan monteres på en lange rekke kabler, men er mest brukt sammen med de industrielle kablene AICI og QFCI. De kan også kombineres med strøm og fiber i samme kontakt.

Hawke
Hawke fiber kontakter for bruk i eksplosjonsfarlige områder (ATEX) i henhold til EN 60079-28: 2005. Hawke-kontakten kan leveres som plugg, panelkontakt eller skottebeholder. Et beskyttelsesdeksel er inkludert på alle varianter.

Optisk slepering
En optisk slepering (fiber optic slip ring eller rotary joint på engelsk) er en kopling hvor den ene siden står fast og den andre siden kan rotere fritt. Dette er avgjørende i mange situasjoner, for eksempel roterende maskiner, roboter og antenner.