Skip to main content
Til toppen

 

Snorer UniBoot LC


Krav til økt pakketettet i ODF krever nye High Density (HD) optiske snorer. Med våre nye snorer i UniBoot design, vil en rund 2 mm kabel inneholde 2 fibre.

UniBoot produkter:

Dermed vil  mengden kabel ved ruting bli halvert sammenlignet med en tradisjonell løsning med 8-talls kabel (zip). En rund kabel er betydelig mer fleksibel enn tilsvarende 8-tallskabel. Snorene leveres standard med polaritet A-B, men konstruksjonen gjøre det mulig å endre polaritet fra A‐B till A‐A uten bruk av verktøy.

I et fullpakket HD-panel vil kontaktene stå så tett at det blir vanskelig med koblinger og omkoblinger. Våre UniBoot LC-kontakter leveres derfor med en gaffel som gjør slik koblinger enkle. Gaffelen kan fjernes hvis dette er ønskelig, dette er spesielt nyttig ved omkoblinger da den ellers har en tendens til å hekte seg fast i de øvrige snorene.

Våre UniBoot LC-snorer produseres ved vår fabrikk i Drammen og er tilgjengelige som singelmodus OS-2, multimodus OM-3 og multimodus OM-4. Snorene er farget for enkel identifikasjon, gul for singelmodus, turkis for OM-3 og fiolett for OM-4.

  • UniBoot (2 fiber i 1 kabel)
  • Vendbar polaritet
  • Integrert og avtagbar gaffel for enkel montering
  • LC grensesnitt
  • Singelmodus OS‐2, multimodus OM‐3 og OM‐4

Sjekk vårt utvalg av UniBoot snorer

Lenker
Min side