Skip to main content
Til toppenCREATING WHAT
CONNECTS US


 

Dura-Line er en ledende global produsent av infrastruktur for digitale nettverk, inkludert rør, mikrorør og tilbehør. Selskapet er banebrytende innenfor MicroTechnology, blant annet som første produsenten av fiberoptisk underjordiske rør i 1981. Dura-Line har gjort tilkoblinger mulig på tvers av telekom, CATV, trådløse og bedriftsnettverk i mer enn 50 år.

INDUSTRY EXPERTISE

Dura-Line har et sterkt globalt fotavtrykk med 20 fabrikker, tre forsknings- og utviklingssentre, samt fem testfasiliteter for å utføre testing og demonstrasjoner av produkter, verktøy og tilsetningsstoffer. Dura-Lines MicroTechnology-produkter er designet for en driftslevetid på over 25 år.

 

QUALITY FOCUS

Dura-Line har stort fokus på kvalitet. I Europa har selskapet blitt sertifisert på nytt i henhold til de internasjonale standardene ISO 9001, ISO 14001 og ISO (OHSAS) 18001. Foruten intern testing, med over 15 interne produksjons- og laboratorietester, er Dura-Lines produkter og anlegg også eksternt sertifisert av ulike ledende uavhengige europeiske institutter, slik som SKZ, VDE og CSI-laboratoriet.

Dura-Line er den eneste europeiske produsenten av mikrorør som har SKZ-sertifisering og den halogenfrie produktserien med lav røyk tilbyr best-i-klassen B-s1, d0 brannklassifisering, det eneste kategori B-tilbudet på det europeiske markedet.

CUSTOMER PARTNERSHIPS

Dura-Line er en pålitelig partner som gir teknisk støtte fra konsept- og designstadiet gjennom konstruksjon og drift. Teamet av erfarne løsningsarkitekter gir ingeniørstøtte til kunder i feltet.

ADVANCED PRODUCT PORTFOLIO

Dura-Lines avanserte utvalg av rør og tilbehør gir løsninger for ulike bruksområder og installasjonsteknikker, som for eksempel underjordiske, interne og luftige miljøer. Dura-Line’s mikrorør og bunter er UV-stabilisert for kort eller lang sikt og er tilgjengelig med SILICORE®, en permanent smurt indre foring med <0,1 friksjon for maksimal blåseevne. Alle Dura-Line rør og mikrorør kan produseres i en rekke størrelser og farger, med striper og tilpassede tekster som er tilgjengelig for enkel identifikasjon. Brannhemmende og antignager-varianter er også tilgjengelige.

SOLUTION-LED APPROACH

Dura-Line er en global leder innen mikroteknologi - løsninger som «MicroDucts» og «FuturePath» - gir operatører mulighet til å lage flerbruksnettverk for å støtte fremtidige løsninger. Selskapet hjelper kunder med å benytte seg av eksisterende infrastruktur ved å bruke teknikker for å minimere arbeids- og materialkrav – noe som resulterer i gjenbruk av infrastruktur, reduserte installasjonskostnader og raskere tid til markedet.

RESPONSIBLE MANUFACTURING

Dura-Line har lovet støtte til FNs mål for bærekraftig utvikling. Alle Dura-Line-fabrikkene jobber mot et mål om null avfall til deponi. Andre eksempler på ansvarlig produksjon inkluderer vannsystemer med lukket sløyfe, bruk av fornybar energi, programmer for resirkulering av materialer og returprogrammer.

 

Med Dura-Line sine innovative produktløsninger, høye produksjonskapasitet og høye kvalitetstandarder, er Dura-Line rustet til å støtte bærekraftig-implementering på tvers av Norge.

Lenker
Min side