Skip to main content
Til toppen

 

Automatisert fiberskjøt sikrer effektivitet

Som den første helautomatiske skjøtemaskinen i verden gir Fujikura 70S+ store gevinster for brukere gjennom økt produktivitet, grunnet redusert skjøtetid.

PRODUKT:

70S+ krever bare fire operasjonelle trinn per skjøt, noe som tar ned skjøtetiden til kun seks sekunder. Den gir også hver operatør muligheter for individuell tilpasning av automatikken. 70S+ er den eneste maskinen som tåler falltest på alle seks sider fra en høyde på hele 70cm.

Fujikuras Neil Bessant kommenterer, "Utvikling av teknologi av dette kaliber krever spesifikke kunnskaper og ekspertise. Vi er pionerer på området, med 40 års erfaring innen forskning og utvikling på åtte generasjoner skjøtemaskiner."

De mest bemerkelsesverdige funksjonene til 70S+ er den sanne kjerneopplinjeringsfunksjonen, brukerens tilpasningsmuligheter, og det meget robuste ytret, som er støv, støt og regnbestandig. 70S+ har også en automatisert vindbeskytter og en herdeovn som er utviklet for raskere skjøterutiner ved å redusere antall operasjonelle trinn.
 
"Med Fujikura 70S+ har vi skapt en teknologi som bidrar til å minimere behovet for omskjøting, reparasjoner og vedlikehold på et hvilket som helst fibernett" tilføyer Bessant. "Det er derfor du betaler mer for en Fujikura skjøtemaskin. Du betaler for et produkt som kan vare i mer enn ti år."

 

Skreddersy maskinens drift for å passe individuelle arbeidsmetoder.

Fujikura sier at de med 70S+-designet har strømlinjeformet trinnene som kreves for å fullføre skjøter, noe som resulterer i større produktivitet. "70S+ bruker kun seks sekunder på å lage en skjøt og ni sekunder på å varme krympehylsen. Dette, kombinert med de andre automatiske funksjonene, gjør produktet til den raskeste skjøtemaskinen, med intet mindre enn 25%" avslutter Bessant.

Det konfigurerbare designet på 70S+ gir brukerne mulighet til å skreddersy maskinens drift for å passe til deres individuelle arbeidsmetoder. Den programmerbare "automatiske vindbeskytteren" lukkes og begynner skjøteprosessen etter at fiberholderne er i lukket posisjon eller man har trykket på SET knappen.
 
Når skjøten er fullført, åpnes vindbeskytteren og en av fiberholderne automatisk, slik at fibrene fjernes raskt og enkelt.

For å lære om Fujikura Europe teknologier, besøk fujikura.co.uk

 

 

Lenker
Min side