Skip to main content
Til toppen

MP SYSTEMS BLIR EN DEL AV FOSS

Foss AS Fiberoptiske Systemsalg og MP Systems AS har gjennom flere år hatt et nært og godt samarbeide. Som et resultat av at dagens eiere av MP Systems AS ønsker å trappe ned sitt engasjement i bedriften, er det avtalt at Foss kjøper innmaten i selskapet med virkning fra og med 1. november 2020.

MP Systems har produsert og levert blant annet rackløsninger til telecommarkedet i over 30 år.
 
Foss sin målsetning ved oppkjøpet er å videreutvikle produktsortimentet og styrke salget av disse produktene både innenlands og på det internasjonale markedet. Kontoret og produksjonslokalene i Lillesand vil bli opprettholdt som en underavdeling av Foss, og de ansatte i dagens MP Systems AS vil bli ansatte i Foss fra og med 1. november. MP Systems nåværende produktspekter vil bli videreført i Foss.
 
Vi er opptatt av at våre kunder og leverandører skal oppleve dette som en endring som både styrker relasjoner, produktsortiment og servicegrad.
 
Foss har levert fiberoptiske kvalitetsløsninger siden 1984. Helt fra starten har egenproduserte produkter vært kjernen i vår virksomhet. Det er en filosofi som gjør oss i stand til å levere raskere enn andre internasjonale aktører, og gjør at vi kan skreddersy løsningene etter kundens behov.
 
I Norge er telekommunikasjonsmarkedet vårt største forretningsområde. De siste årene har vi også utvidet nedslagsfeltet til å omfatte bransjer som industri, jernbane og annen transport, offshore og forsvarsindustri.
 
I dag består Foss av mer enn 120 ansatte fordelt på våre virksomheter i Norge og i Slovakia som leverer høykvalitets fiberoptiske løsninger. Vi har til sammen 2200 kvadratmeter med produksjonslokaler og en årlig produksjonskapasitet på over 1 million terminerte kontakter.

Lenker
Min side