Skip to main content
Til toppen

Foss kjøper IKN

Vi er glade for å kunngjøre at IKN AS har blitt kjøpt av FOSS AS FIBEROPTISK SYSTEMSALG.

Foss har vært markedsledende innen fiberoptiske løsninger til aksessnett og nasjonalt distribusjonsnett i hele 40 år, og har et unikt fagmiljø i denne bransjen. Med produksjon både i Norge og Slovakia har Foss vist seg som en fleksibel og pålitelig leverandør med korte leveringstider og stort fokus på kvalitet i alle ledd.

IKN har en betydelig posisjon som leverandør av kablet infrastruktur til bygninger og datasenter, med kablingssystemene NetConnect og SYSTIMAX fra vår hovedleverandør Commscope. Med fokus på salg via de norske elektrogrossistene har IKN på kort tid blitt en av landets største innen sitt fagfelt.

Den første tiden etter overtakelse, vil begge selskapene fortsette som før. For å tilfredsstille våre kunders ønske og behov, planlegger vi å fusjonere selskapene i løpet av året, slik at alle våre kunder får tilgang til samme produktsortiment og kompetanse. Foss vil være firmanavnet for det fusjonerte selskapet. Vi vil videreføre salgskanaler, pris- og rabattstruktur.

Foss og IKN vil ha mye kompetanse samlet i ett fagmiljø, og kunne tilby et komplett sortiment innen infrastruktur for EKOM.

Vi gleder oss til å tilby våre kunder nye løsninger og gleder oss til å styrke laget med flere kollegaer.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker ytterligere informasjon.

Lenker
Min side