Skip to main content
Til toppen

Fusjon av Foss og IKN 1. august

Kjære samarbeidspartnere, vi har nå gleden av å tilby kvalitets produkter for strukturert kabling. Fra 1. august vil IKN bli fusjonert inn i Foss. For deg betyr dette at CommScopes kobber produkter vil være tilgjengelige i vår webshop. Her vil du finne Systimax og Netonnect produktene. I tillegg lanserer vi Foss EasyConnect serien, som blant annet inneholder rimelige og gode cat6A Patchesnorer. Du vil også finne gunstige dataskap med et rikelig utvalg av tilbehør.
 

Foss har nå et komplett sortiment av produkter for strukturert kabling av industri- og kontorbygg tilpasset det norske markedet. Vår hovedleverandør CommScope er størst i Norden på kablingssystem og vi distribuerer produktene effektivt fra våre tre lagerdestinasjoner i Drammen, Lillesand og Oslo. Det nye hentelageret i Oslo ligger sentralt på Økern. Mer info kommer senere.
 
Sammen med våre dyktige kollegaer fra tidligere IKN, har vi fått lang erfaring innen fagfeltet, og kan bidra til å gi gode løsninger i prosjekter. Vi kan delta tidlig i prosjekteringsarbeid med kvalitets løsninger og riktig materiell.

Vi oppfordrer tidligere IKN kunder til å ta kontakt med oss for å få tilgang til webshop. Her vil du blant annet finne priser og lagerbeholdning på hele vår fiber og kobber portefølje.
 
De nye produktene blir lansert på vår webshop 1. august

Lenker
Min side