Skip to main content
Til toppen

Optimal organisering av optiske fibre med
FOSS SKAP

Skapserien designet av Foss er skreddersydd for å imøtekomme behovene innen fiberoptikk og tilbyr et bredt spekter av tilbehør for terminering av optiske fibre. Enten det er på et kontor eller et dedikert serverrom, tilbyr disse skapene den ideelle løsningen for å organisere og sikre teknologien og utstyret ditt.

Konstruert med svarteloksert aluminium og sotet akryldør, kombinerer disse skapene robusthet med stil. Gulvskapene er spesielt laget med stålbunn og bakvegg for ekstra stabilitet og tyngde. De har justerbare ben som enkelt tilpasses ulike miljøer. Kabelføringen er sømløs med børstede kabelgjennomføringer i tak og gulv, i tillegg til muligheter for å legge til lys og vifte for å optimalisere forholdene for ditt utstyr.

Med sporprofiler blir det enkelt å feste utstyret med fjærmutre og skruer på glideskinner, og du har full kontroll over avstanden mellom ulike komponenter. Skapene har praktiske utsparinger nederst på begge sider for enkel kabelgjennomføring ved behov. I tillegg kan bunnen enkelt utelates hvis det er behov for festing til gulv eller vegg. Side- og bakplater er enkle å vedlikeholde og kan tilpasses spesifikke krav eller behov.

Med Foss skap får du ikke bare holdbare og funksjonelle oppbevaringsløsninger for fiberoptikk, men også en skreddersydd og fleksibel plattform for å organisere og sikre ditt tekniske utstyr på den mest effektive måten.

For å gjøre det enda mer praktisk for deg, leveres skapet ferdig montert og klart til bruk.
 

Ta kontakt med oss for å lære mer om hvordan Foss skapene kan passe dine behov.

Til produktsiden

Gulvskap

Gulvskapene leveres komplett med stålkonstruert gulv og bakvegg som sikrer stabilitet. Justerbare ben gir enkelt tilpasning til ulike miljøer. Med børstede kabelinntak i gulvet og utsparinger i taket og på sidene, tilrettelegger skapet sømløs kabelgjennomføring.

Ønsker du ekstra kabelinntak/børste, kan dette enkelt bestilles. Velger du modellen med vertikal føringsbrønn (også kjent som sideorganisator), muliggjør det både effektiv ruting av patchesnorene og håndtering av overlengder.

Skapet med sideorganisator leveres standard med lås, mens skap uten sideorganisator kommer uten lås. Lås kan imidlertid bestilles som tilbehør.

FRC20060  FRC Gulvskap 19"                                     
Dimensjoner: 2015x600x615 mm (HxBxD) 
(Høyden på gulvskap er uten ben. Med ben øker høyden med 18-36mm)
Vekt: 70 kg
Kapasiteter: 42 U

FRCS20060 FRC Fiber Gulvskap m/sideorg, 19"
Dimensjoner:  2015x800x665 mm (HxBxD) 
(Høyden på gulvskap er uten ben. Med ben øker høyden med 18-36mm)
Vekt: 85 kg
Kapasiteter: 42 U

Veggskap

Veggskapene er designet med utsparinger i gulvet og taket som enkelt kan åpnes for smidig kabelgjennomføring. Med et medfølgende kabelinntak/børste får du valgfri plassering i utsparingen. Standard leveres veggskap uten lås, men lås kan bestilles som tilbehør for ekstra sikkerhet.

FRC06040  FRC Veggskap 19" D400
Dimensjoner: 605x600x410 mm (HxBxD)
Vekt: 20 kg   
Kapasiteter: 11 U

FRC06060   FRC Veggskap 19" D600 
Dimensjoner: 605x600x610 mm (HxBxD)  
Kapasiteter: 11 U  

 

 

Axelent X-tray:
Effektive og enkle kabelstiger

Ved behov for kabelføring til skapet, er trådstiger et naturlig valg. Axelent stiger er både robuste og lette, og de sikrer en trygg og oversiktlig rute for kablene dine.

Kabelstigeene kan enkelt festes i taket, på veggen eller gulvet, og de kommer med smarte monteringsløsninger som krever kun en 13 mm fastnøkkel for å sette delene sammen. Axelent X-tray er spesielt utviklet for rask og enkel montering samtidig som den oppfyller alle kravene i IEC 61537.

Opplev den smidige og pålitelige kabelføringen med Axelent X-tray og sikre en effektiv håndtering av kablene dine.

Til produktsidene for kabelstiger

 

Fiber paneler og tilbehør

Foss paneler og modulære paneler er konstruert for nøyaktig montering, og alle fiberpanelene gjennomgår omfattende testing i samsvar med våre interne kvalitetsstandarder og internasjonale retningslinjer før de leveres til våre kunder. Alle panelen i FP PRO og FPM serien kan leveres med adapter, som tomme panel eller med preteriminert kabel.

Vårt brede utvalg av tilbehør er skapt for å sikre teknisk utstyr på den mest effektive måten.

 

Lenker
Min side