Til toppen

 


 

 

 

STATIV

Foss systemet er designet for holdbarhet, enkel transport, installasjon,
skalering og administrasjon. Dette multifunksjonelle stativet består av en
lett aluminiums ramme med en rekke tilbehør for termineringen av optiske
fibre. Foss systemet er rimelig med lav til ingen vedlikeholdskostnad.

 

 

 

PANEL FP-SERIEN

Foss FP-paneler er laget med nøyaktighet for presis montering og minimal friksjon av glidende elementer. Alle panelene er testet i henhold til våre egne kvalitetsmål og internasjonale standarder før de sendes til kunder.

 

 

 

 

 

TILBEHØR

Veksten i kommunikasjon over fiber har ført til økning av optiske kabler i ODF. For å sikre at den høye kvaliteten til optiske fibre ikke forringes ved kabling og bruk, er det tatt fram en serie av tilbehør. Bøybegrensere for å unngå kritiske bøyediametere, vertikale kabelkanaler for føring av snorer til siden av stativet, plastdeksler for å hindre utilsiktet ødeleggelse av kontakter, hyller for skjøting i ODF.

 

 

 

 

 

FIBEROPTISKE SNORER

Med en produksjonskapasitet som overstiger 1 million termineringer årlig, moderne produksjonsutstyr, høy fleksibilitet og store lagre av bestselgende produkter, er vi godt forberedt på å møte dine behov for fiberoptisk koblingsmateriell. Sjekk vårt utvalg av fiberhaler, snorer, MPO/MTP stamkabler og abonnentkabler.

Alle levert med singelmodus eller multimodus optiske fibre og fargekodet for enkel identifikasjon.

 

 

 

 

 

xWDM

Foss leverer xWDM-filtre i forskjellige utførelser, tilpasset kundens behov. Enten som løse filtre, terminert med kontakter etter ønske, montert i 19” panel eller i en av våre modulære løsninger.