Til toppen

Kabel type QXAI-RG

Innen/utendørs kanalkabel med moderat gnagerbeskyttelse. Metallfri, FR-LSZH med UV-stabilisert ytre kappe. Løs kledning med fettfylte fiberrør og tørr kjerne med svellemateriale. Godt egnet for innføring til noderom/fiberrom i bygninger, til områdekabling og tunneler.
Fibertyper: Singelmodus 
Farge ytterkappe: Gul
CPR brannklasse: Dca-s1, d1, a1 

Kabel type AXXI 

Innen/utendørs kabel. Robust metallfri kabel med et temperaturområde tilpasset norske forhold. UVstabilisert ytterkappe, tørr kjerne med svellemiddel for å forhindre langsgående vanninntrenging. Kabelen kan installeres i rør, kanaler, på kabelbroer og stiger. 
Fibertyper: Singelmodus og multimodus
Farge ytterkappe: Svart
CPR brannklasse: Eca

Kabel type QXXE

Utendørs stamkabel for blåsing eller fløting i kanal (rør) Meget robust metallfri kabel med et temperaturområde tilpasset norske forhold. PE ytterkappe, tørr kjerne med svellemateriale og fettfylte fiberrør for å forhindre langsgående vanninntrenging. Lett å avmantle da den har 2 rivetråder for å splitte kappen.
Fibertyper: Singelmodus 
Farge ytterkappe: Svart slitesterk PE
 

Kabel type QFCI 

En funksjonssikker kabel for bruk i vitale sikkerhetssystemer. Kabelen skal være operativ i 3 timer i en brann ved 1000 grader C. Typiske anvendelser kan være oljeplattformer og tunneler.
Fibertyper: Singelmodus og multimodus
Farge ytterkappe: Svart
Funksjonssikker: Brann i 3 timer med opptil 1000°C (IEC 60331-25)
 

Kabel type AICI 

Er en optisk kabel for industrielle miljøer. Kabelen er egnet for både innendørs og utendørs installasjon. Den ytre kappen er værbestandig og tåler diesel og mineraloljer. Kabelen er forsterket med en ståltrådflettet armering. 
Fibertyper: Singelmodus og multimodus
Farge ytterkappe: Svart
Brannhemmende og halogenfri, LSHF-FR
 

Feltkabel fra OCC

Er en ekstremt robust og fleksibel kabel. Kabelen brukes både av militæret, innen olje og gass og havbruk. Den er spesielt godt egnet i midlertidige installasjoner. Den taktiske kabelen kombinerer egenskaper som lav vekt og stor mekanisk styrke. Den fleksible ytterkappen gjør kabelen enkel å rulle inn og ut, selv i kulde. Kabelen tåler midlertidig eksponering for olje og andre kjemikalier.

Les mer om OCCs kabeler her.